vakantiehuis Solden zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Vakantiehuis Solden

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Solden.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Solden verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Solden huren.

Vakantiehuis Solden - Nederlands aanbod.

Belvilla biedt meerdere vakantiehuizen in Solden aan. Hieronder staan een aantal beschrijvingen van vakantiehuizen in Solden.
. Er zijn ook een aantal mooie chalets direct aan de piste in Solden.

  Vakantiehuis Chalet Prantl

  Groot vakantiehuis in het centrum van Solden
  Op zoek naar een groot vakantiehuis in Solden voor 22 personen? Dichtbij het centrum en de skilift? Chalet Prantl ligt aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Solden. Pal tegenover de Gigojich gondel (400 meter lopen). Hoewel het centrum van Solden dichtbij is, merk je daar 's nachts weinig tot niks van. Het is heerlijk rustig.

  In het sfeervolle, houten huis zijn 7 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Ook is er een grote gezellige keuken, met meer dan genoeg borden, bestek en plek aan tafel om een grote groep te huisvesten. Een leuk vakantiehuis in Solden op een fijne locatie!
  Chalet Solden - Vakantiehuis Chalet Prantl - Groot vakantiehuis in het centrum van Solden
  22 personen
  vanaf 2030 EUR.

  Chalet Alpenheim Simone

  Vakantiehuis voor 16 personen vlakbij Solden.
  In Zweiselstein, tussen Solden en Obergurg-Hochgurgl. staat het het prachtige vakantiehuis 'Alpenheim Simone'. Het chalet beschikt over 6 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 16 gasten. Omdat het een stuk buiten Solden ligt, is het er aangenaam rustig. Ook is het uitzicht vanuit Alpenheim Simone werkelijk enomenaal. Doordat het om ruim 1.400 meter ligt, hebben de gasten een prachtig panorama. Werkelijk genieten.

  Er zijn drie slaapkamers voor twee personen, twee voor drie personen en een voor vier personen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met douche en wc. Daarnaast is er een ruime woonkamer met compleet ingerichte keuken.

  De skibushalte is nog geen 200 meter lopen vanuit dit vakantiehuis in Solden. Daarvandaan gaat zowel een bus naar het skigebied van Solden, als naar Obergurgl-Hochgurgl.
  Chalet Solden - Chalet Alpenheim Simone - Vakantiehuis voor 16 personen vlakbij Solden.
  16 personen
  vanaf 2050 EUR.

  Vakantiehuis Solden: Chalet Raimund

  Afdalen tot vlak bij het chalet!
  Chalet Raimund in Solden biedt plaats aan 15 gasten. Er zijn 7 slaapkamers en 6 badkamers. Dus ook wanneer je met een grote groep naar Solden gaat is deze groepsaccomodatie uitermate geschikt. Er is zo veel ruimte. Niet alleen qua slaapkamers, ook in de keuken en de gezellige woonkamer is plaats genoeg.

  Dit vakantiehuis ligt een klein stukje boven Solden, op een prachtige plek. Aan het einde van de skidag kunnen wintersporters bijna tot aan de voordeur terug skien of boarden. Alleen de laatste 100 meter moeten te voet worden afgelegd. En 's morgen stap je ook zo de piste op, of je neemt de gratis skibus. Deze stopt 200 meter lopen van et gebouw.
  Chalet Solden - Vakantiehuis Solden: Chalet Raimund - Afdalen tot vlak bij het chalet!
  15 personen
  vanaf 4565 EUR.

  Mario

  Groot vakantiehuis net buiten Solden
  In Granstein, zo'n 4 kilometer buiten Solden, staat het vakantiehuis 'Mario'. In het huis zijn twee appartementen beschikbaar, maar het is ook mogelijk om het hele huis te huren. In totaal is er voor 15 personen slaapplek in dit vakantiehuis. Er zijn 5 slaapkamers, met alles er op en er aan. Natuurlijk is er ook internet. En heb je een avond geen zin om te koken. Op nog geen 50 meter is een restaurant waar je heerlijk kunt eten.

  Wil je dit vakantiehuis in Solden in de winter huren? Neem dan goede sneeuw kettingen mee. De laatste 1,5 kilometer moeten worden afgelegd over een bergweg. Bij hevige sneeuwval zijn sneeuwkettingen dan verplicht.
  Chalet Solden - Mario - Groot vakantiehuis net buiten Solden
  8 personen
  vanaf 609,00 EUR.


Booking.com