Skiverhuur Solden - waar, hoe en tips! Solden

Ski's huren in Solden met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Solden - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Solden waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Solden - Sport Brugger Giggijochbahn
  Sport Brugger Giggijochbahn Dorfstrasse 42 meer informatie
 • skiverhuur Solden - Sporthutte Fiegl Solden-Gaislachkoglbahn
  Sporthutte Fiegl Solden-Gaislachkoglbahn Dorfstrasse 119 - Gaislachkoglbahn-Talstation (valley station) meer informatie
 • skiverhuur Solden - Sport Brugger Gaislachkogelbahn
  Sport Brugger Gaislachkogelbahn Dorfstrasse 125, Gaislachkogelbahn Talstation / valley station meer informatie
 • skiverhuur Solden - Sportlife Brugger
  Sportlife Brugger Dorfstrasse 98 meer informatie
 • skiverhuur Solden - Clever en Sporty
  Clever en Sporty Dorfstrasse 78 meer informatie
 • skiverhuur Solden - Sporthutte Fiegl Solden-Innerwald
  Sporthutte Fiegl Solden-Innerwald Unterwaldstrasse 8/H2 meer informatie

Skiverhuur Solden - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Solden. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Solden vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Solden aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Solden

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Solden. In Solden zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Solden kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

De snowboard huur bedraagt voor volwassenen zo'n 120 euro en voor de kids circa 85 euro.

Hou er rekening mee dat de hier benoemde prijzen enkel richtprijzen zijn en dat daar vanzelfsprekend geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Wat kost de skiverhuur Solden

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Solden.

Ski's huren Solden - tips

De medewerkers van de skiverhuur Solden kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Solden.

Lekker winkelen in de skiverhuur Solden.

De winkel waar je ski's kunt huren in Solden is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Ski's huren Solden in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Solden, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Solden bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Solden. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.