Trein naar Solden

Je kunt al met de trein naar Solden vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Solden - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Solden is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist uiterst rustig en comfortabel naar Solden. Het dichtstbijzijnde station bij Solden is Oetztal. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Solden. Om deze manier is Solden uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Solden - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Solden te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Solden kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 60 Euro per persoon.

Trein Solden - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, Kijk dan even op deze website. Wanneer je daar de datum van reis invult en het vertrekstation en eindbestemming, krijg je direct een handig overzicht met alle reisopties te zien. Je kan dan kiezen welke optie het beste bij jou past. En natuurlijk direct boeken! Super handigNachtrein naar Solden

Je kunt ook met de nachttrein naar Solden. Elke dag vertrekt er vanuit Amsterdam een nachttrein naar Oostenrijk.Je kunt ook nog opstappen in Utrecht en Arnhem. Terwijl jij slaapt rijdt de nachttrein naar Solden dan verder naar Munchen om uiteindelijk in Innsbruck te arriveren, Vanaf het treinstation Oetztal reis je dan door naar Solden. Waar je dezelfde dag nog kan gaan wintersporten, Als je met de nachttrein naar Solden reist en je rit goed plant, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil!

De nachttrein naar Solden is vanaf 30 euro (enkele reis) online te reserveren via deze website

meer informatie en prijzen


Kosten van een treinticket naar Solden

Voor de trein naar Solden gelden geen vast tarieven. Zowel de Nederlandse, als de Duitse en Oostenrijkse Spoorwegen werken met flexibele tarieven. Doorgaans geldt hoe eerder je boekt minder een treinkaartje naar Solden kost.

Je kunt vanaf 180 dagen voor vertrek al online een ticket boeken. In deze gevallen is het zelfs mogelijk om voor minder dan 30 euro een enkele reis met de trein naar Solden te boeken.

Naarmate je langer wacht, wordt de prijs van een treinticket steeds hoger. Kort voor de vertrekdatum is de prijs soms wel 3-4 keer zo hoog.

Op tijd boeken loont dus!

Korting op de trein naar Solden

Wil je liever niet te veel betalen voor je treinreis naar Solden? Zorg dan dat je op tijd boekt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om korting op de trein naar Solden te krijgen.

Doorgaans geldt: hoe eerder je boekt hoe hoger de korting op de trein naar Solden. Daarnaast kunnen leeftijd, kortingskaarten, speciale aanbiedingen en flexibiliteit een grote rol bij het eventueel verkrijgen van korting.

Wil je heel veel korting? Boek dan een treinticket met Sparpreis of Supersparpreis, hiermee wordt een ticket soms wel drie keer zo goedkoop.

Wist je trouwens dat in de internationale treinen kinderen tot 12 jaar gratis reizen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is ze van te voren even aanmelden, dan worden ze op je ticket bijgeschreven. In de nachttrein geldt dit zelfs tot 14 jaar. Enige voorwaarde is dat je wel de reserveringskosten voor het kind betaald.

Trein Solden - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Solden.

  Appartementen Kneisl

  Prima appartementen in het centrum van Solden.
  Trein naar Solden met accomodatie Solden - Appartementen Kneisl -
  personen
  vanaf 726 EUR.

  Gastehaus Kneisl

  Prima Gastehaus in het centrum van Solden.
  Trein naar Solden met accomodatie Solden - Gastehaus Kneisl -
  personen
  vanaf 603 EUR.

  Appartementen Ferienhaus Sonnschein

  Prima appartementen tot 8 personen. Zeer vriendelijke mensen. Prachtig skigebied. Goede locatie voor een heerlijke wintersportvakantie.
  Trein naar Solden met accomodatie Solden - Appartementen Ferienhaus Sonnschein -
  personen
  vanaf 502 EUR.

  Appartementen Bella Vista

  Comfortabele appartementen op ca. 300 m van de Gaislachkogel-gondellift.
  Trein naar Solden met accomodatie Solden - Appartementen Bella Vista -
  personen
  vanaf 488 EUR.

  Hotel Tyrol

  Hotel Tyrol is een traditioneel ingericht familiehotel en heeft een ideale ligging. Het hotel ligt midden in het centrum van Solden en nabij de piste. De skibus stopt voor het hotel zodat je snel de piste kunt bereiken. Na een sportieve dag op de ski's, geniet je in de sauna en het stoombad van het hotel.
  Trein naar Solden met accomodatie Solden - Hotel Tyrol -
  personen
  vanaf 775 EUR.


FAQ trein Solden

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Solden.

Hoeveel kost de trein naar Solden?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Solden is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Gaat er ook een nachttrein naar Solden?

Ja. Er rijdt dagelijks een nachttrein naar Solden vanuit Nederland. Sinds kort kan je hiervoor online een plaats reserveren een een ticket kopen.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en vertrektijden.

Hoe lang doet de trein naar Solden er over?

De reistijd met de trein naar Solden is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.