Apres Ski  - skisoelden.nl
In Solden zijn 22 bars en cafes, 22 kroegen en stadls en 7 discotheken te vinden. Bekijk ons overzicht van de beste apres ski in Solden
In Solden zijn 22 bars en cafes, 22 kroegen en stadls en 7 discotheken te vinden. Bekijk ons overzicht van de beste apres ski in Solden

Apres Ski Solden

Solden is behalve vanwege zijn ski- en boardmogelijkheden ook erg populair vanwege de gezellige sfeer en natuurlijk de uitbundige apres ski. In het centrum van Solden tref je veel winkels om te shoppen, maar bovenal veel kroegen, cafe's, discotheken en restaurants. Hier is het niet alleen tijdens de apres ski maar ook later op de avond vaak nog heel gezellig!


In Solden zijn 22 bars en cafes, 22 kroegen en stadls en 7 discotheken te vinden.Sommige apres ski bars in Solden zijn zelfs speciaal gericht op Nederlandse gasten.

apres ski Solden

Apres ski Solden *TIPS*

Hieronder staan de belangrijste apres ski gelegenheden van Solden op een rij. De meeste apres ski tenten in Solden bevinden zich bij het dalstation Gigijoch. (bekijk ook onze informatie over het skigebied Solden)

Alm Rausch: typisch hollandse apres-ski bar, Een vrij kleine en drukke bar. Er is altijd wel veel ambiance en sfeer in de Alm Rausch. De muziek voornamelijk is voornamelijk Nederlandstalig. Zorg ervoor dat je hier voor half zeven weg bent, want dan zijn de meeste gasten al behoorlijk tipsy.

Schirm Bar Een Duitstalige apres-ski bar in een glazen iglo. Het is hier heel gezellig en je hebt door de kou het gevoel alsof je buiten staat. Er wordt hier gedanst op stoelen of banken en de sfeer is heel "gemutlich". Zoals het hoort is de muziek hier voornamelijk Oostenrijks.

Mogul Een erg gemoedelijke apres ski bar met 30+ publiek. Je kan hier lekker dansen. Groot pluspunt is hier ook de bediening. Deze werkt supersnel waardoor je niet zo lang moet wachten als in de andere apres ski bars in Solden.

Kuckuck Deze apres ski bar ligt vlak bij het dalstation van de giggijoch. Het is een hele fijne plek om gewoon rustig na het skien of boarden wat bij te praten in openlucht met goeie muziek op de achtergrond.

Andere apres ski in Solden

En als je niet van hossen en bier drinken houdt zijn er in Solden nog genoeg andere leuke dingen te beleven.
Er is voldoende aanbod van Welness mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan een termaalbad, een sauna, een solarium, een zwembad, etc.Appartement of hotel in Solden zoeken

Er is een ruim en divers aanbod van appartementen en hotels in Solden. Wij raden echter wel aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikte accomodatie. Met onderstaande tool kunt u snel en simpel een mooi appartement of geschikt hotel of pension vinden en boeken.

Accomodatie Solden zoeken
Skigebied Solden - ideaal voor wintersport

Skigebied Solden

Lees onze uitgbreide beschrijving van Skigebied Solden. En bereid je goed voor!

Appartement Solden - ideaal voor wintersport

Appartement Solden

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Solden? Bekijk ons overzichten van Appartement Solden.

Hotel Solden - ideaal voor wintersport

Hotel Solden

Er is een ruim aanbod van hotels in Solden. Via onze handige hoteloverzicht van Solden kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.
-->Hotel Solden