Alm-Ferienclub Silbertal

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Solden

De moderne 4-sterren accommodatie Alm-Vakantieclub Silbertal heeft een heerlijke ligging, te midden van de bergwereld op ca. 2.000 m zeehoogte, aan de bovenzijde van Solden en direct in het skigebied. Een eigen aansluitingslift als verbinding naar de Gaislach-sleeplift bevindt zich direct voor de accommodatie. Het pulserende centrum van Solden met talrijke apres-ski mogelijkheden, bars en restaurants bereikt u na ongeveer 7 km. Een wandelweg direct bij de accommodatie biedt de mogelijk tot romantische winterwandelingen.

De gezellige accommodatie is het middelpunt van een klein vakantiedorp met verschillende almhutten en biedt een ontvangstgedeelte met receptie, lift, la carte restaurant, Wi-Fi, panoramaterras met ligstoelen, bar, kiosk, bioscoopruimte evenals een skikelder met schoendroger. Gratis parkeerplaatsen zijn bij de accommodatie eveneens voorhanden.

Het gebruik van het vitaalgedeelte met panoramasauna, stoombad, infraroodcabine en rustruimte is van 15 tot 18 uur inclusief. Bovendien heeft u de beschikking over een hot-pot in de buitenlucht (15 - 18 uur). Van het solarium kunt u tegen betaling gebruikmaken. Bovendien kunt u de fitnessruimte en de tafeltennistafel gratis gebruiken en aan het weekprogramma van het hotel deelnemen met bv. begeleide sneeuwschoen- en fakkelwandelingen, rodelmiddagen en af en toe livemuziek in de rodelkelder (3 - 5 x per week).
  • Prijs vanaf: 1291,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
%Alm-Ferienclub Silbertal -
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van TUI.nl. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van TUI.nl
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Hotel Solden

Bekijk het de pagina: Hotel Solden. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Haus Felsneck

Haus Felsneck
vanaf 896,00 EURO meer info

Hotel Tyrolerhof

Hotel Tyrolerhof
vanaf 1334,00 EURO meer info

Alm-Ferienclub Silbertal

Alm-Ferienclub Silbertal
vanaf 1291,00 EURO meer info

Hotel Erhart

Hotel Erhart
vanaf 889,00 EURO meer info

Das Central

Das Central
vanaf 1459,00 EURO meer info