Trein naar Solden. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Soelden op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer.

Trein Solden - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Solden is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Solden. Het dichtstbijzijnde station bij Solden is Oetztal. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Solden. Om deze manier is Solden uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Solden - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Solden te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Solden kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Solden - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Solden wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Solden - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Solden. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Solden. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Solden niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Solden - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Solden.
 • Trein naar Solden met accomodatie Solden - Appartementen Bella Vista

  Appartementen Bella Vista

  Trein naar Solden met accomodatie in Solden
  Comfortabele appartementen op ca. 300 m van de Gaislachkogel-gondellift. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 488 EURO
 • Trein naar Solden met accomodatie Solden - Appartementen Ferienhaus Sonnschein

  Appartementen Ferienhaus Sonnschein

  Trein naar Solden met accomodatie in Solden
  Prima appartementen tot 8 personen. Zeer vriendelijke mensen. Prachtig skigebied. Goede locatie voor een heerlijke wintersportvakantie. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 502 EURO
 • Trein naar Solden met accomodatie Solden - Gastehaus Kneisl

  Gastehaus Kneisl

  Trein naar Solden met accomodatie in Solden
  Prima Gastehaus in het centrum van Solden. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 603 EURO
 • Trein naar Solden met accomodatie Solden - Appartementen Kneisl

  Appartementen Kneisl

  Trein naar Solden met accomodatie in Solden
  Prima appartementen in het centrum van Solden. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 726 EURO
 • Trein naar Solden met accomodatie Solden - Pension Glanzer Homes Solden

  Pension Glanzer Homes Solden

  Trein naar Solden met accomodatie in Solden
  Gezellig en familiair pension in het centrum van Solden. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 465 EURO