Actuele sneeuwhoogte  Solden
Bekijk de actuele sneeuwhoogte Solden en de sneeuwvoorspelling voor komende week.
Bekijk de actuele sneeuwhoogte Solden en de sneeuwvoorspelling voor komende week.

Sneeuwhoogte Solden

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Solden weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Solden. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Solden

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Solden en de historische sneeuwhoogte in Solden actuele en historische sneeuwhoogte Solden
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Solden op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Solden in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Solden van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Solden

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Solden
Dus vergeet je ski handschoenen vooral niet.

Appartement of hotel in Solden zoeken

Er is een ruim en divers aanbod van appartementen en hotels in Solden. Wij raden echter wel aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikte accomodatie. Met onderstaande tool kunt u snel en simpel een mooi appartement of geschikt hotel of pension vinden en boeken.

Accomodatie Solden zoeken
Skigebied Solden - ideaal voor wintersport

Skigebied Solden

Lees onze uitgbreide beschrijving van Skigebied Solden. En bereid je goed voor!

Appartement Solden - ideaal voor wintersport

Appartement Solden

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Solden? Bekijk ons overzichten van Appartement Solden.

Hotel Solden - ideaal voor wintersport

Hotel Solden

Er is een ruim aanbod van hotels in Solden. Via onze handige hoteloverzicht van Solden kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.
-->Hotel Solden